• Østre Skole
    Brian Kirk Nielsen den 03-07-2015
    Kære forældre - Nye regler om lektiehjælp og faglig fordybelse træder i kraft 1. august 2015. Børne-, undervisnings-, og ligestillingsministeren har i dag underskrevet en bekendtgørelse om ikrafttræden af de de nye regler om lektiehjælp og faglig fordybelse. Lektiehjælp og faglig fordybelse bliver dermed en del af den samlede skoledag for alle elever i folkeskolen fra begyndelsen af det kommende skoleår.
    Se vedhæftet fil for at se pressemeddelelsen fra undervisningsministeriet.

På Østre Skole har vi tænkt den nye lovgivning ind i planlægningen af det nye skoleår, så der skal ikke ændres i skemaerne. Men der er helt sikkert en proces i gang på skolerne omkring den ændrede tænkning og planlægning af hjemmearbejde/lektier, set i lyset af at alle elever skal blive så dygtige de kan samtidig med at de trives i skolen.

Jeg vil benytte lejligheden til at ønske børn og forældre en god lang sommerferie. På gensyn mandag den 10. august.
    Brian Nielsen

Brian Kirk Nielsen den 02-07-2015
    Skoleintra er nu overrullet til et nyt skoleår!
    Det betyder bl.a at eleverne er rykket en klasse frem.
    Finder I fejl eller mangler, så kontakt kontoret.
    Brian Kirk Nielsen den 25-06-2015
    Sommerbrev fra undervisningschef Hanne Toft Andersen
    Se vedhæftede fil
    Brian Kirk Nielsen den 23-06-2015

Kære elever, forældre og ansatte

Børne- og familie forvaltningen har i de sidste par måneder gennemført en status evaluering af Folkeskole reformen blandt elever, forældre, personaler og skolebestyrelser. Evalueringen er vedhæftet dette opslag i en elektroniske udgave.  I uge 32 forventes det at vil blive udgivet det jeg kalder for en PIXI-udgave af evalueringsrapporten.

Derudover udarbejdes et hæfte med ”de gode historier” fra folkeskolerne i Thisted Kommune, som vil udkomme i løbet af august.
    Brian Nielsen